Velkommen til GTK’s juniorafdeling

Gentofte Tennis Klub tilbyder træning til alle klubbens juniorer. Sammensætningen af træningshold, træningstider og antal træningstimer sker efter trænernes vurdering og juniorens ambitioner, niveau og lyst.

Vi har en tradition og en fortsat ambition om at skabe spillere på højt nationalt og internationalt plan. Vi tror på, at et godt træningsmiljø er alt afgørende for udvikling af talenter samt fastholdelse af spillere igennem juniorårene. Derfor skal klubben være et sted, hvor venskaber knyttes, og hvor kvaliteten i træningen er vigtigere end kvantitet.

Træningshold bliver sammensat ud fra ovenstående filosofi. De fungerer bedst, når både spillere og træner trækker i samme retning. For at træningen kan blive god for alle, er det vigtigt, at alle spillere gør sig umage og respekterer sine træningskammerater.

For yderligere info om træning, priser, medlemskab mm. kontakt venligst klubkontoret på gtk@gtklub.dk